Recenzii

Aici găsiți câteva referințe ale unor oameni deosebiți, pe care am avut plăcerea să îi cunosc. Vă invit să mă descoperiți prin ochii acestora.

Florin & Elisa Pop | Reghin

Datorita lui Ciprian am scapat de griji in ceea ce priveste fotografiile de nunta. A dat dovada de mult profesionalism, atentie la detalii si a tinut cont de dorintele noastre, ceea ce am apreciat foarte mult. Cu toate ca a fost o zi innorata, Ciprian a reusit sa faca din poze un adevarat vis. Buna lui dispozitie si atitudinea prietenoasa ne-a facut sa ne simtim in largul nostru la sedintele foto. Il recomandam cu mare drag si incredere tuturor mirilor care vor sa aiba parte de servicii de foarte buna calitate la un pret avantajos. II suntem recunoscatori pentru amintirile frumoase de care ne vom bucura toata viata.

Florin & Daniela Morar | Târnăveni

Salutare. Un eveniment important în viața noastră a fost însoțit de o muncă demnă de lăudat bineînțeles munca ta Ciprian ! Ai reușit să ne surprinzi frumos făcându-ne să ne simțim minunat! Momente de neuitat și multe multe poze la care uitându-ne la ele peste ani cu siguranță ne vom aminti si de tine! Iţi mulțumim frumos pentru efortul depus! Într-o încheiere te-aş descrie printr-un singur cuvânt: Profesionalism !!

Radu & Alexandra Rahovan | Cluj-Napoca

Iți mulțumim Ciprian Răduț pentru atenția la detalii, grija de a surprinde momentele deosebite din cadrul nunții noastre și profesionalismul de care ai dat dovadă. Pe lângă pasiunea și dedicarea ta pentru fotografie, ești o persoană plină de viață și energie, cu care poți glumi și care te face să te simți în largul tău, deși ești sub emoțiile evenimentului. Ai reușit să ne faci o nuntă frumoasă din punct de vedere fotografic și să rămânem cu poze și albume minunate pentru posteritate.

Darius & Anca Nică | Sibiu

Am avut o nuntă aşa cum ne-am dorit, iar Ciprian cu Vero au contribuit semnificativ. O echipă tânără, veselă care s-a adaptat numaidecât cerinţelor noastre şi care ne-a transmis spiritul prietenesc din prima clipă. A fost o colaborare ideală şi au dat dovadă de promptitudine în tot ceea ce au realizat. Au făcut din acea zi o amintire de neuitat de care ne putem bucura mult timp de acum înainte. Le mulţumim încă odată pentru participarea la acest eveniment important din viaţa noastră!

Daniel & Ramona Putică | Carei – Satu Mare

Nu putem decât să vă mulțumim din suflet pentru dăruirea de care ați dat dovadă în cea mai importantă zi din viața noastră. Ciprian și Vero doi oameni simpli care fac lucruri complicate:). Noi ne- am întâlnit în ziua nunții, sincer aveam emoții pentru ce va ieșii, dar m-am liniștit când v-am văzut :). A fost o reală plăcere să lucrăm împreună… Sunteți foarte flexibili, vă mulați foarte ușor când vine vorba de ideile năstrușnice ale mirilor. Mulțumim din inimă și ține-ți-o tot așa!! Rămâneți neschimbați!! Vă pupăm și sper să mai avem ocazii să colaborăm!! Vă pupăm:* Ramona & Daniel 🙂

Lucian & Cristina Urcan | Târgu Mureș

Colaborarea cu Ciprian și Veronica a fost una diferită pentru că ei sunt niște oameni excepționali înainte de-a fi fotografi, iar asta a contat foarte mult pentru noi. Am fost tot timpul pe aceeași lungime de undă, ne-am înțeles de minune și totul a decurs cum nu se putea mai bine. Ciprian și Veronica pun în valoare fiecare detaliu, într-un mod care te duce dincolo de experiența fotografică. Nu mai ești doar un chip într-un album, ci un personaj intr-o poveste, una minunată, careia nu-i lipsește deloc magia și – mai ales – una căreia abia aștepți să-i atingi paginile. Sunt oameni cu adevarat pasionați de munca lor, iar asta contează enorm. Pentru că pasiunea cu care lucreaza e evidentă în fiecare cadru, în fiecare filă din basm. Suntem deosebit de multumiți de colaborarea avută cu ocazia nunții noastre și-i recomandăm cu drag oricui e în căutarea unor oameni deosebiți, care-și duc fotografia la rang de artă.

Bogdan & Paulina Ivan | Sighișoara

Colaborarea cu Ciprian Radut Photography înseamnă mai presus de toate, că ceea ce îţi doreşti vei obţine cu adevărat – şi anume emoţia şi esenţa celui mai frumos moment din viaţă surprins şi imortalizat în imagini de vis. Competenţa, profesionalismul, respectul, sunt doar unele dintre lucrurile pe care le-am descoperit colaborând cu Ciprian. Suntem extrem de mulţumiţi de rezultatul acestei colaborări şi suntem convinşi că va oferi în continuare servicii impecabile şi va rămâne un partener de încredere.

Armin & Alexandra Teanc | Luduș

O după amiază de vară călduroasă cu soare, dar și cu nori, într-un loc în care liniștea e la ea acasă, “Lac Luncani” alături de Ciprian și Veronica Răduț, zi care va ramane mereu în mintea și sufletul nostru. Pe langa ziua nunții, care a fost întradevar cea mai frumoasă și emoționantă zi din viașa noastr[, ziua în care am realizat ședința “Trash The Dress” ne-a oferit posibilitatea să retrăim acele emoții. Ședința foto alături de Ciprian și Veronica a fost relaxantă și foarte distractivă. Nu ne-am simțit deloc împinși de la spate să facem anumite gesturi, totul a decurs de la sine, într-un mod foarte plăcut și din păcate, foarte repede. Totul a fost peste așteptările noastre. Ciprian, ca și fotograf și nu numai se vede că face totul din suflet și cu multă implicare. Sunt mult mai multe de spus, dar lăsam fotografiile să spună mai multe.
Noi am rămas cu amintiri foarte plăcute și de fiecare dată când vom privi fotografiile vom retrăi acea zi minunată petrecută alături de oameni minunați.

Mihai & Andrea Vinte | Mediaș

Nunta noastră a fost în Septembrie și, deși promitea a fi o lună călduroasă, iată că fix în acea zi a cam plouat și a fost cam frig, deci emoțiile noastre au crescut văzând cu ochii, gândindu-ne că nu o să reușim să avem parte de nici o fotografie așa cum ne-am imaginat și în locurile în care am dorit. Dar, surpriză… a apărut Ciprian și de atunci înainte totul s-a rezolvat, parcă și vremea s-a îndurat de noi. Pe lângă clasicele fotografii cu familia, nuntașii, biserică și sala de nuntă, care au ieșit impecabil, am avut parte de o ședintă foto împreună cu nașii noștri pe care nu o vom uita niciodată. Totul a fost perfect, chiar mai bine decât ne-am fi imaginat. Ciprian a ținut cont de toate dorințele noastre, a venit cu multe idei bune, am colaborat foarte bine și totul a decurs foarte natural, chiar ne-am distrat și am râs ca niște prieteni și nu ne-am simțit nici o clipă ca la o ședință foto cu un străin. Așa că pozele realizate au surprins tocmai ceea ce era mai important: fericirea din acea zi, o zi fără pic de griji, fiind pe maini bune și simțindu-ne în largul nostru. Și culmea, în poze pare o zi atat de însorită și călduroasă încât imaginea vremii mohorâte și friguroase va rămâne doar o simplă amintire amuzantă, iar sentimentul plăcut din acea zi va fi ceea ce va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre.
Iți mulțumim Ciprian și suntem siguri că o sa le îndeplinești cu succes viitorilor miri dorința de a imortaliza bucuria acelei zile unice, în cele mai frumoase culori.

Radu & Adina Lazarutu – Târnăveni

Profesionalism, simplitate, originalitate și bun simț îmbinate cu o imaginație creatoare au imortalizat din nunta noastră o amintire ce va fi plăcut vizionată peste ani și ani. Iar cum cireasa de pe tort se pune ultima, toate acestea au fost la o sumă modică față de concurență.

×