INVESTIȚIE

Sunt ferm convins că fotografia este cea mai bună investiție pe care o puteți face pentru nunta voastră, deoarece aceasta dobândește doar crește în valoare pe parcursul timpului.

Valabilitate limitată

Mă străduiesc să ofer cele mai bune servicii complete înainte, în timpul și după nuntă tuturor clienților mei actuali și potențiali. Fotografierea multor nunți ar fi cu siguranță benefică pentru afacere, dar calitatea muncii mele ar avea inevitabil de suferit și de aceea am un plafon strict privind numărul de rezervări pe care le preiau în fiecare an. Cred că fiecare cuplu merită ceva extraordinar, de aceea abordez fiecare nuntă cu grijă și atenție unică.

2024

doar 2 locuri libere

2025

10 locuri libere

Mi-ar plăcea să surprind cele mai frumoase amintiri ale voastre și ale celor dragi vouă.

Acele momente care trec atât de repede și uneori trec neobservate, acele momente pe care nici măcar nu le vedeți în desfășurare, dar care contează cel mai mult! Dorința mea (și cel mai mare obiectiv!) este ca prin munca mea, atunci când vă veți întoarce la fotografiile voastre, să le prețuiți pentru o viață întreagă.

Viața se schimbă atât de rapid, dar când vă veți uita la fotografiile de la nunta voastră, veți fi transportați înapoi în acea zi perfectă. Veți vedea toți oamenii bucurându-se și sărbătorind căsătoria voastră. Pun preț pe amintirile voastre și o fac concentrându-mă pe ceea ce contează cu adevărat – oamenii și emoțiile care fac ziua voastră specială.

Premium Collection

Prezența mea de la pregatirea mirelui/miresei până spre finalul evenimentului, în genaral două ore după tort.

Ședință foto după nuntă.

Stick USB în cutie proprie de lemn, cu fotografiile la rezoluție maximă, fără watermark.

1 album 30x30cm.

2 albume secundare 15x15cm.

Basic Collection

Prezența mea de la pregatirea mirelui/miresei până spre finalul evenimentului, în genaral două ore după tort.

Stick USB în cutie proprie de lemn, cu fotografiile la rezoluție maximă, fără watermark.

Pretul pachetelor este disponibil la cerere.

Albume premium cu design personalizat

Stick-urile USB nu vor dura pentru totdeauna, acestea se pierd, se zgârie, se rup, iar odată cu tehnologia care evolează atât de rapid, cine poate sști cât timp vom putea să le folosim? Un album este ceea ce vei răsfoi din nou și din nou, vei lua albumul și îl vei arăta rudelor și prietenilor. Îl vei deschide în zilele aniversare și îi vei răsfoi paginile, îl vei arăta copiilor tăi și peste ani îl vei arăta și nepoților tăi.

Albumele sunt realizate manual din materiale de cea mai înalte calitate, din materiale frumoase ce rezistă generații peste generații. Poți alege tipul și culoarea coperții în funcție de preferințele tale. Dacă dorești albume pentru părinți, bunici sau oricine altcineva, sunt disponibile și duplicatate mai mici.

Albumele pot fi comandate în orice moment, dacă nu te-ai decis în legătură cu ele în momentul rezervării, vei putea să le comandați chiar și la câteva luni după ziua nunții.

Mulțumesc pentru că m-ai luat în considerare pentru a documenta nunta voastră.

Dacă vă place stilul meu și considerați că aș fi potrivit ca fotograf pentru voi, sau dacă aveți întrebări, vă rog să vizitați pagina de contact, să-mi trimiteți un email pentru a solicita informații despre o dată anume și voi răspunde cât mai curând posibil. Aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem!