Radut Ciprian Andrei I.I. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Radut Ciprian Andrei I.I. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Radut Ciprian Andrei I.I. pentru a trimite utilizatorului confirmări, diverse oferte speciale, promotii, etc., numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Radut Ciprian Andrei I.I. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. Scopurile colectării datelor sunt: reclama, marketing si publicitate, precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra serviciile și produsele.

Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.
Radut Ciprian Andrei I.I. solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.
 

Confidentialitatea datelor personale

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client, informari despre eventualele promotii, etc.
Radut Ciprian Andrei I.I. nu ofera, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulga adresa de e-mail altor persoane, fara acordul dvs. explicit. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


Informatii personale

Informatiile personale colectate de www.ciprianradut.ro sunt, dupa caz, numele si prenumele utilizatorului, adresa e-mail, telefon, adresa corespondenta, oras, judet. Aceste informatii servesc la procesarea si livrarea produselor comandate de catre uitilizatori si informarea acestora cu privire la posibilele promotii care vizeaza produsele comercializate de www.ciprianradut.ro. Compania nu dezvaluie, publica, vinde sau face schimb de date si informatii personale. Este de la sine inteles ca informatiile dvs. personale pot fi dezvaluite de catre companie, urmand intotdeauna procedura impusa de lege, atunci cand acestea sunt solicitate de o autoritate publica, Curte, etc.

Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal pentru care se impune securitate sporita, cum ar fi detalii bancare sau informatii referitoare la cardul de credit/debit nu sunt colectate sau introduse pe site-ul www.ciprianradut.ro, iar responsabilitatea asupra lor revine procesatorului de carduri partener, in speta, www.mobilpay.ro care ofera solutia de criptare cu certificat SSL pentru introducerea si procesarea detaliilor de plata in siguranta.

In timp ce rasfoiti www.ciprianradut.ro, cookie-uri pentru publicitate pot fi stocate pe calculatorul dvs. doar in scopul de a intelege care sunt interesele dvs. Partenerii nostri de publicitate, Google, Facebook ne ofera posibilitatea apoi de a va prezenta publicitate retargetata pe alte site-uri pe baza interactiunilor dvs anterioare cu  www.ciprianradut.ro. Tehnicile pe care partenerul nostru le foloseste nu colecteaza date cu caracter personal, cum ar fi numele dvs, adresa de email, adresa de corespondenta sau numarul de telefon.

error: